Nieuws


Cycling Lemelerveld beheert een prachtige mountainbikeroute op de Lemelerberg. Niet alleen de clubleden, maar elke fietsliefhebber kan hier genieten van een uitdagend parcours. Zo wordt elke mountainbikeroute in Nederland weer door een andere vereniging onderhouden en beheerd zodat we met elkaar kunnen genieten van een fantastisch netwerk door heel het land.

De route blijft niet uit zichzelf zo mooi, hiervoor is meerdere keren per jaar groot onderhoud nodig zoals het verbeteren van afwatering, snoeien en onderhoud van hindernissen en kombochten.

Dit wordt gecoƶrdineerd door de onderhoudscommissie van Cycling Lemelerveld, maar uiteraard is het niet mogelijk zonder hulp van jullie allen.

Zaterdag 18 november van 08:00 - 12:00 uur staat er weer onderhoud gepland waarbij ieders hulp meer dan welkom is, vele handen maken licht werk!

Wij zorgen voor koffie en gereedschap, maar neem eventueel ook zelf een hark, schop of snoeischaar mee en kom ons gezellig helpen om daarna weer te kunnen genieten van vele mooie uurtjes op je MTB.

Je kunt je hiervoor opgeven door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hiernaast willen we een "onderhoudsgroep(/seniorengroep)" oprichten om op vaste ochtenden ook regulier (klein) onderhoud te plegen. Heb je ideeƫn en lijkt het je gezellig om dit verder vorm te geven dan horen wij graag van je! Dit zal er dan als volgt uit komen te zien: op nader te bepalen dagdelen van bijvoorbeeld 09:00-12:00uur gaan jullie met elkaar snoeien, gaten dicht maken en natuurlijk is er genoeg ruimte voor gezelligheid en een praatje met elkaar. Gereedschappen, koffie en wat lekkers worden verzorgd door Cycling Lemelerveld.

Lijkt je dit leuk om op te pakken, stuur ook dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Zonder jullie hulp is het niet mogelijk de route van goed onderhoud te voorzien. Alvast bedankt en veel fietsplezier!