Activiteiten

Cycling Lemelerveld is een actieve fietsvereniging, ieder jaar worden er meerdere activiteiten georganiseerd zoals de voorbeelden hieronder

Openingstocht

De jaarlijks terugkerende openingstocht is de aftrap van ons altijd veelbelovende fietsseizoen, op zowel de racefiets als op de MTB. Na de winter kijkt iedereen altijd weer uit naar deze gezellige tocht met halverwege een gezamenlijke koffiestop. Een perfecte gelegenheid om samen het nieuwe seizoen van start te laten gaan.

Clubweekend

Een sportief en gezellig weekend weg net over de grens, voor alle enthousiaste wielrenners en mountainbikers van Cycling Lemelerveld die zin hebben in een weekend weg vol met gezelligheid en gegarandeerd fietsplezier (Fietsliefhebbers vanaf 16 jaar zijn van harte welkom).

Terrassentocht

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren is de Terrassentocht inmiddels niet meer weg te denken in onze agenda. Prachtige routes worden uitgestippeld voor zowel wielrenners als mountainbikes, met diverse tussenstops bij gezellige terrassen. De routes worden zo gepland dat de wielrenners en mountainbikers elkaar halverwege gezellig ontmoeten incl. eindstop, bij de plaatselijke horecagelegenheid.

Sluitingstocht

Eind september markeert de afsluiting van het fietsseizoen met de sluitingstocht, dit ter afsluiting van het fantastische fietsseizoen.

Eindejaarsrit

De laatste activiteit van het jaar. Jarenlang, traditiegetrouw de snertrit op Tweede Kerstdag. Echter in 2024 zal hier een andere invulling aan worden gegeven rondom de feestdagen.

Cyql App

Opgave voor activiteiten van Cycling Lemelerveld gaat steeds vaker door middel van de Cyql app.

Tochten en evenementen worden hierin aangekondigd en je kunt je er voor aanmelden. Ook kun je zelf eenvoudig een rit aanmaken om af te spreken met je fietsvrienden. Daarnaast worden de laatste nieuwtjes gedeeld en zit er een “marktplaats” optie in om bijvoorbeeld de kleding door te verkopen naar een jonger jeugdlid. Uiteraard worden jullie ook op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief en website.

Voor degenen die nog niet zijn aangemeld bij Cycling Lemelerveld in de Cyql App, hierbij de instructies hoe dat kan. Middels de volgende twee filmpjes kun je kort kennis maken met de App en zie je hoe Cyql gedownload kan worden op je smartphone.

https://www.youtube.com/watch?v=UKcmc8-iNX0&t=21s
https://www.youtube.com/watch?v=pPOb2LlD3vU

Installeer de app snel en gebruik de volgende activatiecode om je aan te melden bij Cycling Lemelerveld: 9H2GH3PR